25 år idag! :)

Denna fina bukett väntade på mitt rum när jag kom hem nyss!! å 2 födelsedagskort hade jag fått oxå, ett från kaptenen och det andra var från någon jag inte riktigt kan läsa vad det står för namn. haha. Tror att kortet som jag inte riktigt kan läsa hör till blommorna.. måste fråga min roomie när hon vaknar. Jag har knappt pratat m folk här än så detta kom som en överraskning!! :) För det är väl inte någon av er där hemma som skickat blommor?? "Ballonghatten" som ni ser fick jag av fitnesskillarna, dom är roliga.. :)
Dagen idag har varit lugn å ganska tråkig, väldigt lite att göra i SPAt. Kunde inte gå av på min lunch heller för jag var på IPM, vilket betyder att man måste stanna på båten hela dagen. Vi festade till det lite å åt på Grillen på deck12 iaf. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan möta upp SPAgänget i crewbar. Dom ville visst fira mig lite där! :)
TACK alla för grattishälsningarna!! Blev så glad!
Love you! ♥

Antigua, StJohn's

Blekfisen
Inhemsk öl som vi självklart drack till lunch.
De 2 fitnesskillarna Danny & Dennis

Haft en underbar dag på stranden idag som ni ser, med Sylvia (som kom samma dag som mig hit), Melika och Tim. Ska lägga upp fler bilder när jag fått Sylvias bilder oxå.
Nu ska jag ta en liten powernap innan vin på deck6 aft. (vilket betyder längst bak på båten)
TACK FÖR ALLA GRATTISHÄLSNINGAR!!!
Massa kärlek till er!!!

2 dagar har nu gått

Ok, nu har Shelley, managern jag hade på Serenity kommit hit till Symphony. Kändes genast bättre faktiskt. Jag har nästan känt mig glad idag. haha. Iförrgår seglade vi ju bredvid Serenity nästan hela dagen, vi skulle båda till GrandTurk. Så igår låg vi där bredvid varandra i hamn(får bara plats med 2 båtar), detta är tydligen väldigt ovanligt, att båda systerbåtarna ligger i samma hamn samtidigt. Senast det hände var typ 10 år sen. Tyvärr var jag inte ledig men fick 2 timmars lunch. Gick av och in till Margaritaville där det var "battle of the bands", husbanden från båda båtarna spelade. Brothers bangin mothers från Serenity och CrystalPleasure från Symphony.  :) Jag träffade flera av mina gamla serenityvänner. Så roligt!!!

Det var lite av en fest på deck när båda båtarna skulle lämna hamnen på kvällen, det var nästan så vi kunde prata med varandra rakt över, så nära låg vi. Många av de jag inte kände så jättebra blev så förvånade när de såg mig "på andra sidan". Dom undrade vad sjutton jag gjorde där. :) Det var lite roligt. Vicekaptenen Magnus ropade GodJul o GottNytt år från bryggan oxå. Han kommer över hit i April.
Om ni inte förstår så står jag på Symhpony å fotar...
Imorgon är jag ledig! Får fira min födelsedag då istället för på fredag så jobbar jag! Vi är i Antigua, stJohn imorgon, det blir stranden!!! ♥

SYMPHONY!

Jag villl tillbaka till Serenity!!!!!!! Tycker inte alls om det här, det är gammalt, smutsigt, litet, airkonditionen i rummet fungerar inte, människorna är INTE trevligare... det ENDA som är positivt är att mitt behandlingsrum har ett fönster! Jag känner mig verkligen sorgsen hela tiden!  Såhär mycket som jag saknar livet på den andra båten har jag inte ens saknat "hemmet" i Sverige! THIS SUCKS! 
Idag åkte vi (crystalbåtarna) bredvid varandra vid flera tillfällen, jag stod på däck å tittade. Så nära men ändå så långt bort..
Spateamet här har fler tjejer. Det är inget fel på dom, vissa är verkligen jättegulliga. Det kommer nog bara ta ett bra tag innan jag känner mig ok att vara här. Men jag försöker iallafall. Igår när jag kom ombord var det Embarkation å Spatours, på kvällen var vi några som gick å tittade på välkomstshowen å sedan till Crewbar för en drink. 

Bilder från sista kvällen på serenity. <3

SailAway

Ville bara lägga upp denna fantastiska bild! :) Denna bild är tagen allra längst fram i fören precis när vi seglar från GranTurk igårkväll.

GrandTurk!

Såhär nära stranden dockade vi idag. Fotar från min solstol!!
Ian, Johan, Mark, Jeffrey (the SPAguys!)
Lacey, my american dream! ♥
Poolområdet i Margaritaville!

Vi har haft en fantastisk dag på stranden idag, så otroligt härligt att vara tillbaka på land efter denna långa vecka till sjöss, å i VÄRME! Vi har legat hela dagen på stranden å bara druckit Frozen Margaritas, PinaColadas och bara kopplat av. Båten seglade redan iväg kl5, så då satt vi oss på däck med en flaska skumpa å tittade på solnedgången. Det är dagar som denna som verkligengör det värt att vara här, trots allt slit.
Nu är det dags för Obar med Alyson. 
NAtti Natti
Mams å Emma, ringer imorgon på min lunch om jag kommer ut på linjen! :)

LAND I SIKTE!!

Imorgon är jag ÄNTLIGEN ledig!! Efter 7 dagar till havs har vi äntligen land i sikte!! Vi är nu i Karibien å stannar imorgon i GrandTurk, Turks & Caicos. Jag och Lacey ska gå av båten å fort vi tendrar kl8, sen blir det STRANDEN hela dagen!! Sista lediga dagen med gänget här, blir att ta massa foton. <3
Idag började jag med min detox, eller jag skulle nog inte riktigt kalla det detox.. äter fortfarande onyttigt å dricker kaffe. Men jag har börjat med kapslar som vi säljer, innehåller alger som rensar kroppen. Gjorde nämligen ett BCA igår, BodyCompositionAnalasys, där mäts allt vad kroppen består av, hur mycket vatten, fett, muskler osv. Jag hade 3 kilo övervikt i vätska, det känns vill jag lova, mina ben är tunga som sten å väldigt stumma å trötta. Så förhoppningsvis hjälper detta, ska ta tag i träningen oxå. Imorse gick jag faktiskt upp kl.6 och åkte upp till deck13 och powerwalkade runt där. Det var 26C redan så tidigt på morgonen!! Fantastiskt med värme!!!! <3Tack mams för grattishälsningen! Grattis själv! :) Jag har försökt ringa, men kommer inte ut på linjen här tyvärr.För många som ringer just nu skulle jag tro.. Ska försöka mer imorgon. <3

Deck 13

Förutom denna första bild som är Deck 7.(vårt crewarea där vi ligger å solar å badar i den lilla poolen..)
Gästernas poolområde, Deck12

svar på några kommentar..

Bubbs: Du är bäst! Grattis till jobbet,!!!! HUr går det nu, kommit bättre in i det? Saknar dig som tusan, kom å hälsa på mig vet ja! Funkar inte din telefon?? SKAFFA FACEBOOK!!! <3

mams: ska försöka ringa så fort jag har jämna pengar att köpa telefonkort. vi åker ju längre å längre ifrån eran tidzon, så d blir svårare att ringa på kvällen för mig. Fick ditt sms idag. :) hehe ja var tycker du ni ska komma å hälsa på?? hawaii kanske?? Får prata mer på telfon. Pussa papps. <3

Marit: Swedish massage gör jag ungefär som den du lärde oss i skolan, jag har tagit grepp från lite olika ställen å satt ihop en egen, men ingen har lärt ut exat hur jag ska göra heller. Här är SwedishMassage en massage som inte är så djup å hård som DeepTissue, utan mer relaxing mer efflourage, men självklart blir det olika på olika kunder. Jag trodde faktiskt förut att Swedish var mer klassisk massage å Spamassage mer relaxing. Här verkar klassisk massage vara DeepTissue.. Förvirrar jag dig? hehe jag har nog förvirrat mig själv just nu. Jag gör iallafall nästan samma massage i Swedish å DeepTissue, använder bara mer armbågar å mer tryck. Hoppas du å magen mår bra!! :)

Julia: Steiner som företaget heter som har Spaanläggningar på över 130 olika kryssningsfartyg anställer hudterapeuter,massageterapeuter,frisörer,nagelteknologer,fitnessinstruktörer... vad jag vet så har dom inte make-up artister. De tvar iallafall ingen i London under de 5 veckor jag var där på utbildning. Gå in på steinerleisure.com å klicka dig vidare där! Lycka till! :)

Milla: Å vad kul att du varit här! Antar att det är många som är här nu som du känner då! Alla verkar ju ha varit här ett tag å kommer tillbaka hela tiden. Just nu är det inte jättemånga svenskar, Nina i receptionen vet du kanske vem det är. Magnus, vicekaptenen? sen är det en tjej i stewardess å några maskingubbar tror jag. Har fått höra att det var mycket fler svenskar för några år sen. Men Casino människorna är nog roligast! hehe. Kul att du hittade mig!! :) 

4 dagar kvar till land i sikte..

Crewdrill idag. Detta är min cabin, vad sjutton heter det på svenska??, å rumskamrat Jasmina. Världens bästa. Hon är otroligt ordningsam, stackarn som måste bo med mig! Men som tur ar har vi dem som städar hos oss 3 gånger i veckan, så min stora hög med kläder som normalt ligger hullerombuller i sängen är prydligt vikta å sängen bäddad! hehe. 
Det är inte större än vad ni ser, bara en toalett å dusch oxå. Inge 6star för oss inte.. 
Pratade med en av butlerna idag, han jobbar som "butler" för en av penthousesviterna. Han hade gått ut på deck7 vid vår crewpool igår för lite luft. Rätt som det var kom det en stor våg å sköljde över hela honom, å vattnet nådde sedan upp till knäna, innan hann han gå in kom det en till våg å svepte över honom. Det var aldrig någon fara, men jag hade gärna velat se hans min stackarn!! Han har jobbat på båt i 15år å aldrig varit med om nåt sånt. hehe, folk undrade ju varför han var så dyngsur när han kom in!! haha.

Min kommande kryssning...

Ok, jag börjar faktiskt bli lite exalterad över att byta båt nu. Känns inte riktigt som det brukar nu här. Efter de senaste dagarna är det nåt som känns lite annorlunda.
Titta bara på dessa kartor! Detta är itineraries för Symphony ända fram till mitt kontrakts slut, i juni-juli. Titta var jag slutar!!! :) Fast man vet ju aldrig vad som händer, kanske blir jag förflyttad igen!
Den 22a november, alltså om en vecka börjar denna kryssning här under. :) Från Miami ut i karibien till Sydamerika. På min 25årsdag är vi på Barbados! 
Jag får se antarctica!! coolt..
Här åker vi från LA till Australien! Yey!
Nya Zeeland!
Här någonstans slutar mitt kontrakt, juli nån gång, tänk om jag får gå av i Stockholm. Skulle ju vara helt klockrent! :)

Omvälvande gårdag!

Inte den bästa dagen jag haft här ombord om jag säger så. Inte nog med att Nick lämnade oss, jag fick även reda på att jag ska FÖRFLYTTAS till Symphony!!!! Å det redan efter denna cruise. En LTtjej som varit här förut har begärt att få komma tillbaka till worldcruisen, verkar som fler av oss kommer bli förflyttade eftersom många som varit ombord tidigare vill komma tillbaka till just den kryssningen. Å om man är förstakontraktare har man inget att säga till om. 
Iallafall, Symphony är den andra Crystalbåten. När vi kommer till Miami den 22a November följer jag med Shelley(vår nya manager, som egentligen är manager på Symphony) över dit. Inte roligt alls, var jätteledsen igår. Jag trivs ju så bra här med alla! Å nu måste man börja om igen.. Men jag får försöka se det positiva i det. Jag får Shelley som manager istället för vår gamla, jag får se Hawaii, Australien, NyaZealand, Malaysia m.m. !!!!!! :) Men vad jag kommer sakna alla underbara människor här.

Idag sov jag hela dagen tills jag började jobba kl5. Vi har påbörjat korsningen av Atlanten, å jag kan lova att det känns!!! 4-6m höga vågor. Har inte kunnat behålla nå mat alls idag, pga det dåliga vädret hinner vi inte fram till azorerna i tid imorgon, så kaptenen har bestämt att hoppa över det stoppet å istället åka direkt till GrandTurk. Vilket betyder 6 sedays i rad!!! Hoppas att vädret förbättras! GrandTurk är en ö inte allt för långt från Miami, så det betyder värme!!  YEEEYYY! 
Nu ska jag försöka sova. Får dra klockan en timme bakåt igen. :)

Sarahs Bday!

Sarah är vår Ionithermist, hon har preciss om mig gått både Lt å Ioni i London. Vi har delat upp det så att hon gör Ioni å jag Lt. För några veckor sen fyllde hon år. Lite bilder från kvällen...
Colin å hans keps hade vi väldigt roligt med... :) Jag lär honom ett nytt svenskt ord varje gång vi ses. Än så länge kan han sötnos, älskling snygging å tuttar. :D

MR BACARDI!

Igår var det fest i Crewbar (som vanligt) men denna gång var det Mr Å mrs Bacardi som stod för alkoholen. Bara Bacardi! ;) Mr Bacardi är alltså ägaren å han som startade Bacardi. Så vid 12 tiden kom kaptenen tillsammans med Mr Å Mrs Bacardi, som är med på denna kryssning, in å hälsade på i Crewbaren. Jag stod å pratade svenska med kaptenen å hälsade även på Mr Bacardi. Mycket trevlig man! Men jag är så ledsen att jag inte fick nån bild på oss!! Jaja.. 
Hehe, jag trodde inte att Mr Bacardi verkligen hette Bacardi i efternamn.. trodde bara han kallades det pga spriten..men det gjorde han visst.. :)
Imorgon är det seaday, vilket betyder jobb jobb jobb! 
Dagen efter det är vi i Lissabon å får nya passagerare som ska med oss å korsa Atlanten!
PUSS natti♥
Lacey i receptionen♥

MADEIRA

Vilken fantastisk vacker ö. Hann väl inte se så jättemkt av den, men den var väldigt grön med massa blommor å växter. 
Jag å Nick tog en liten promenad å lunch här i Funchal. Måste säga att det påminde väldigt mycket om Alperna när man gick i centrum, skumt!! Dom har redan börjat med juldekorationer oxå! Sista dagen för Nick här med oss imorgon. Det är det allra jobbigaste att vara här, folk försvinner hela tiden, avslutar sina kontrakt å man ser dom antagligen aldrig igen. Å detta kommer bara fortsätta hela tiden...

GRATTIS PÅ FARSDAG PAPPA!

LEDSEN ATT JAG INTE HUNNIT RINGA!  Hoppas du haft en mysig dag, även fast inga barn är hemma. :) Stor PUSS å KRAM! love you!♥

Slut är jag! Hur ska man orka med detta livet 8 månader till?? En "seaday" gör en helt förstörd! Jag hade 9 behandlingar, varav 2 massager igår. Inte hade jag nån middag heller. Behandlingar konstant utan paus från 13 till 20. Sålde en del dock, så det var bra! Dagen började med att jag vaknade av att saker ramlade ned från hyllorna, höga vågor med andra ord. Det lugnade dock ned sig, men spat var totalt KAOS! produkter ÖVERALLT, alla lådor hade öppnat sig å allt låg överallt! Nu har det börjat igen.. får se om man kan somna, men jag mår ganska bra ändå.
OOOoo höll nästan på att glömma!! Hade en behandling på en man kl 9 ikväll, han var sen å jag hoppades verkligen att han inte skulle komma. Men han kom, en kvart för sent, å han hann tydligen bara med en halvtimmes behandling för han skulle på middag. Väldigt rolig, gigantiskt stor å rik man!
JAG FICK 200 DOLLAR I DRICKS!!!! :) yeeeeeeyyyyy!
En dag kvar till jag har min lediga dag, på Madeira. Ska bli skönt! 
♥Stor PUSS!

På väg till Marocko nu. Casablanca

HEJ!
Igår hade jag halva dagen off. Började kl 4, så vi var några stycken som gick iland i Malaga. Fantastiskt mysig stad! Vi åt paella å drack sangria till lunch, min första sangria! GRYMT! Paellan var oxå fantastisk, mamma du skulle älskat scampisarna som var i! :)
Igår fick vi även en ny manager. Det behövdes nog.. vi måste få upp retailen allihop. Hon verkar väldigt bra, en frisk fläkt! Idag började hon med one-to-one möten, där hon vill veta allt vi behöver hjälp med, hur vi gör med konsultationer å allt. Det känns verkligen som hon vill hjälpa oss å bryr sig om oss. Den förra managern som var tvungen att åka hem pratade jag knappt med.. så detta känns bra!

Idag slutade jag 8. Mycket skönt! Hade en PT session med Nick. Blev massa jobbiga övningar å boxning. Helt slut är jag nu. Men ikväll blir det att dra klockan tilllbaka en timme... det betyder crewbar!! hehe.
Måste berättta att jag hade en lite äldre man för ett par dagar sen på massage. 90min swedish massage. Från Italien men bosatt i NewYork, bor på deck 11. (de allra dyraste sviterna) Han kom med sin lilla LouisVouitton väska till massagen. Iallafall, han tyckte jag var en av de bästa han nånsin haft, han brukade tydligen gå väldigt ofta i NewYork. Så han bokade in en till 90min massage till nästa dag oxå. OCH efter den massagen bokade han in ännu en 90min till imorgon!!! haha. Jag bara hoppas han kommer med en riktigt stor dricks i slutet av kryssningen.. :)

Saknar er alla därhemma! Men jag älskar livet här! :)

Lite Halloween pics..

Sarah & Alwyn
Fitness! Nick å Luke å en Robot(Johnny Scotland) som kom 2a i utklädnandstävlingen. Hemmabygge!! Syns det vem som är Rambo förresten..?? ;)
Lacey å Johan(frisör)
Moi as a Rockstar..
Szuzana, Maria å Kate. spagirls!

Lite bilder från spat

Relaxation area.  Spat är beläget allra högst upp på båten, deck13 allra längst bak. Så när vi är till havs är havet det enda man ser genom dessa fönster. Mycket avkopplande!
Behandlingsrummen, några av dom. Ja jag har det allra minsta rummet och utan seaview... Alla rum har namn, mitt heter WIND. Sen finns det PROSPERITY, LOVE, HARMONY, LONGEVITY m.m.. 

Apparater..

Detta är min lilla apparat jag använder i min HydraLift behandling. Bara vanlig galvanisk å högfrekvens. Inget mer spännande än så. :)
Denna STORA (vet inte om det syns på bilden dock) apparat använder jag i min Oxyderm behandling. Detta ska vara en kombination av Microdermabrasion och Syrebehandling(oxygen). Det är inte den Microderm jag lärde mig i London ( vaacumsug med kristaller som slår bort döda hudceller) detta är mer en teveshop variant. :) Å syret vete sjutton om jag tror på... känns bara som att det blåser vanlig luft ur handtagen.. nästan så jag lika gärna skulle kunna blåsa på kunden. hehe.

<3

Oj var ska jag börja. Har inte riktigt nån koll på vad jag skrivit å inte. Nu har det gått 4 veckor sen jag kom! Time flies!! Men jag trivs jättebra! Våran manager har åkt hem pga familjeproblem, så 2 av de som jobbar på Spat har tagit över. Tydligen så kommer det en ny manager denna veka. Igår var det embarkation, nya passagerare. Jag redan hunnit göra 2 kryssningar, försäljningen går väl sådär.. men det går framåt iallafall. Första kryssningen hade jag bara 6% i retail (dåligt!!) fick dock 800dollar i dricks. Denna seanste kryssning var min retail 12% å dricks nästan 1000 dollar.. så det går framåt! :) 
Nu har vi varit i Barcelona i 3 dagar. Vi var ute å klubbade på Halloween. Jag, Maria(ny tjej) å de två fitnesskillarna Nick å Luke. Vi var på ett uteställe som hette Disqoteque el nåt. Stort ställe med mycket folk å bra musik! Tyvärr har jag ingen kamera än, men ska sno Nicks bilder så ni får se lite partybilder.. :)
Hade halva dagen ledig idag, gick runt lite på Las Ramblas å kikade å drack lite kaffe. mysigt! Nu är det snart dags att bege sig till jobbet, trött är jag. Har blivit lite för mkt crewbar på senaste tiden.. :)
♥ massa kärlek till er!

pictures...

Sorry för den dåliga uppdateringen igen! :) Här kommer iallafall lite bilder.. från första "kryssningen".

Detta är mitt behandlingsrum, utan fönster!! Ska ta en närmre bild på apparaterna Marit. :)
 
Ett annat behandlingsrum, med fönster!
Fina båten i Egypten
På Alexandrias gator, syns inte riktigt hur hemskt det var dock.
Bild tagen från båten när vi är på väg att lämna Alexandria.
Alexandria
Venice by night, vi åkte Taxi-båt. FANTASTISK stad!!!
Crew drill som vi har varje vecka.

RSS 2.0