saknar <3


AUSTRALIEN???

Idag blev jag skickad till ett av alla kontor på skolan. Där fick jag fylla i ett papper med personuppgifter. Vet inte riktigt vad det pappret handlade om... smart å skriva under nåt som jag inte ens vet vad det var.. hehe. Men jag var så uppspelt att det äntligen händer något, så jag skrev gladeligen på. :) Sen skulle jag även gå in på en sida på internet å fylla i ett formulär. Tjejen som hjälpte mig berättade att det var för att söka ett Australienskt visa!! Men det fungerade inte idag, så jag måste komma tillbaka imorgon, å ha med mig 2 passfoton. KAN DET MÖJLIGEN VARA SÅ ATT JAG FÅR ÅKA TILL AUSTRALIEN???? Det vore fantastiskt!!! :D Man får ju som sagt inte veta ett skit om nåt förrän typ dagen innan här. På torsdag är det iallafall "details", så då hoppas jag att jag får reda på lite mer!! Glad är jag idag iallafall!! MEN... saker kan alltid ändras här i sista minuten!
PUSS! 

måndag!

Gjorde första behandlingen på Ionithermie idag. Hips & Thighs, jag förlorade 8 inches, vilket jag tror är nästan 20cm! yeeeyy!! Eftersom detta enbart var på "hips & thighs" slår det definitivt UCWn jag gjorde tidigare i augusti! Imorgon ska vi göra magen oxå. Sen kan man även inkludera överarmarna.
Exakt såhär såg behandlingen ut som vi gjorde idag, leran som ni ser på bilden stelnar å blir hård som cement nästan.
"Ionithermie är en kliniskt bevisad detoxifying kroppsbehandling för alla som vill se reultat"! :) Förlåt men jag orkar inte översätta... så jag skriver lite av min Spa-tour. Inte exakt i den ordning som den ska vara heller..
 Ionithermie uses fast & effective ingredients that will penetrate deep into your body and target your specific concern, whether its a cosmetic or a minor healthconcern. If you suffer from cellulite, fluid retention, poor circulation, loss of skinfirmness, IBS, constipation, abdominal bloating...mm, THIS IS BECAUSE YOUR BODY IS FULL OF TOXINS. Toxins that come from the air we breath, the food we eat, from lack of excercise, from hormons and stress. There are over 2 million toxins around us on a daily basis. You may find that you have, for example changed your diet, you have start to excercise, tried different kinds of skinfirming lotions, but you just dont really see any result. You still have your concerns. -THIS IS WHEN YOUR BODY NEEDS DETOXIFICATION!
During this 50min long treatment, you can choose which area you would like to target. Whether its your thighs,hips,buttocks,arms,abdomen.
For only 145dollars you will SEE and FEEL visable results, this treatment actually allows you to loose up to 8 inches!
I will also show you how you can maintain these fantastic results, how you can continue beeing successfull and give youself the body you deserve!

Så nu vet ni lite mer vad behandlingen går ut på. Förhoppningsvis... :)

LAST FRIDAY


Tydligen fredag idag.

2 veckor sen man hade en ledig dag.. Ni får ursäkta att jag klagar så mycket hela tiden.. :) Har precis kommit hem från "late night training" med fitness. Medans resten av klasserna är ute å dansar å gottar sig. Ikväll fick vi framföra våran inledning av föredraget. Gick väl ok.. Vi fick iallafall väldigt bra hjälp av Wayne, the trainer. Det viktigaste i hela föredraget är inte innehållet, självklart måste det vara bra, men om inte själva framförandet är AMAZING så spelar det ingen roll hur bra innehållet är! Självklarhet kanske, men inte alltid man tänker på det. Jag vet ju att första intrycket består, så det gäller att ha en MYCKET BRA inledning. Så det allra viktigaste för att gästerna ska boka in behandling i samband med föredraget är;
1. ATT DOM GILLAR MIG
2. ATT DOM LITAR PÅ MIG
3. ATT DOM FÖRSTÅR VAD JAG SÄGER
Måste säga att det känns lite bättre nu, jag kan nog allt charma till mig lite gäster! ;)
Nu ska jag slipa lite på min inledning, överdriva lite om utbildning å erfarenheter. Inte ljuga, bara göra så att verkligheten låter lite bättre. :)

suck!

Då var det slut på det roliga!! Ionithermie är inte direkt "a walk in the park"..  För det första så är språket väldigt svårt, vi får läsa väldigt mycket om gifter å detox å sånt, mkt svårt på engelska! Ikväll och imorgonkväll har vi "late night training", med fitness. Eftersom Ionithermie är en detoxbehandling jobbar vi ganska nära fitnessinstruktörerna, vi rekommenderar varandra till våra gäster. Så dessa 2 dagar blir det skola från 9-22... sen har vi självklart läxor på det.. hur ska man hinna??? I denna kurs ska vi även göra ett seminarie, ett föredrag på 30min precis som jag gjorde i min förra kurs. Men jämfört med mitt förra föredrag känns detta som en käftsmäll rent ut sagt.. vi ska prata om gifter å hur det påverkar kroppen å olika organ å så. Den kunskapen har vi inte riktigt... vet inte alls hur det kommer gå. Så sa jag nog sist oxå.. men nu känns det verkligen näst intill omöjligt! 
Nu måste jag öva på min spatour i spegeln några gånger, kanske blir tvungen att framföra den ikväll igen.

NEWS!

Igår mitt under ansiktsbehandlingslektionen kom "the head of training" + en annan lärare in å frågade efter mig. Planerna hade visst ändrats för min del.. Jag fick veta att jag skulle bli tagen ur "elemis" kursen som jag började förra veckan å skulle avsluta nu på fredag, för att istället börja i Ionithermie med de nya tjejerna som kom i måndags. En ny 10 dagarskurs alltså.. min lärare förstod att det kanske kändes lite tungt, eftersom jag hoppats på att få åka härifrån till helgen nu när man nästan avklarat 2 kurser!! Men hon sa att det var en "great reward at the end of it"... dom hade tydligen en väldigt fin båt redo för mig om jag klarade denna kurs oxå.. Så det jag kommer göra på båten är "La Therapy" och "Ionithermie", de 2 behandlingar man tjänar mest pengar på. OM man är duktig vill säga!!!
Tror jag har berättat det förut, men när man kommer hit får man ju göra en presentation inför "ledningen". Då bestämmer dom om man hamnar i Elemis eller La Therapie/Ionithermie. La therapie å Ionithermie börjar varannan vecka, så när jag kom hit för snart en månad sen var det antingen Elelmis eller Lt man hamnade i. (Jag hamnade i Lt)  Veckan innan var det antingen Elemis eller Ionithermi.. förstår ni? Båda behandlingarna som jag kommer att utföra är resultatinriktade behandlingar, det ena för ansiktet och det andra för kroppen.
Berättar mer om Ionithermie imorgon, nu måste jag göra en Spa-tour om Ioni som ska framföras imorgonbitti!!
LOVE!

Första dagen på 4e veckan..

Om man är kvar till på fredag så har man förhoppningsvis klarat en till kurs! Klarade både det praktiska och skriftliga testen i helgen. Yeeey! :) Fick 97% på den skriftliga tentan... mycket bra för att vara mig!! Så glad! Jag tror faktiskt att jag har förvandlats efter de första 2 veckorna här, jag har alltid varit en sån person som behöver upprepning på upprepning på upprepning för att få in saker i skallen. Inget har nånsin fastnat av sig själv, inget läshuvud med andra ord!! Men nu efter dessa första tuffa veckor verkar det verkligen som det har hänt nåt med hjärnan min!  I denna kurs har allt bara fastnat direkt, massagegrepp, produkter, den nya Spa-touren. Jag har inte behövt plugga hälften så mycket som jag gjorde de tidigare veckorna. Jag känner mig som en toppelev! :D om man får säga så.. för det har jag ALDRIG varit. Men jag ska kanske inte säga för mycket... fortfarande 4 dagar kvar på kursen.
Denna vecka lär vi oss ansiktsbehandlingar. Praktiskt å skriftligt prov på torsdag. DETAILS den dagen oxå... om jag inte får en båt då så dör jag!

Me and my roomie Sarah 19 från Irland. Min lillasyster. <3


Friday

Inga details denna vecka heller!!! Så minst en vecka till här alltså... Better be a DAMN good ship när det väl är dags!! (förlåt men jag börjar få lite svårt att uttrycka mig på svenska... :P ) Eftersom jag var tvungen att börja med en ny kurs istället för  "retail" som resten av tjejerna som kom hit samtidigt med mig så har jag ju såklart INTE helgen ledig som dom.. Nej jag har skriftligt test imorgon å praktiskt på söndag. YEEEYY! 
Imorgon kommer jag iallafall slippa min hemska gröna klänning för gott, var snabb att ta en outfit från en av tjejerna som åker imorgon. Får äntligen jobba i byxor!! FANTASTIC!

2 Steiner girls studying..

Still at the Y...

Inget nytt än så länge om någon båt. Så jag är inte i NewYork, TYVÄRR!!! Var antagligen som jag skrev tidigare, att det blev nå knas... jaja, nån gång ska jag väl komma ut. Medans jag väntar på båt så får jag börja med massage å kroppsbehandlingar med den nya klassen som började i veckan. Eftersom jag endast gjort ansiktsbehandlingar de senaste 2 veckorna så känns det mycket bra att komma igång med massagen igen. Deep Tissue massage oxå! Jag har ju endast lärt mig SPA-massage i skolan. Å tror ni inte att jag å Helen blev ihop-parade som ett par att massera varandra denna vecka!! hihi. Våran lärare hade ju ingen aning om att vi kände varandra så bra.. :D
Känns bra att kunna både "La Therapy" och "Elemis", man blir kanske mer uppskattad på den båt man hamnar på då...
Min rumskompis Sarah som är från Irland(som förövrigt är världens roligaste å sötaste) har precis varit å handlat en stor påse med massa godis å chips, det är typ det enda vi lever på! Det blir att börja på ett detoxprogram när man väl är på den där jäkla båten!
Time to revise now.. och gå upp några till kilo! ;)

Söndag

Igår blev det vin på 4e våningen, "the partyfloor". Suzana, en tjej från Slovakien bjöd på vin. Man får egentligen inte dricka alkohol på rummen, men det är nog inte många som följer den regeln.. å vi hade ju helgen ledig! :)  Det dröjde inte länge innan vi även hade 6 fitnesskillar som gjorde oss sällskap. Var meningen att vi skulle gå ut en sväng å dansa oxå, men eftersom vi måste vara hemma 00.00 så tyckte vi inte att det var någon idé. Hade så trevligt ändå! 
Halva gänget i ena sängen.

Från dansgolvet i fredags.. hehe.

Fantastiska lediga lördag!

Idag har jag hunnit med så mycket som att fika 2 gånger, 1 gång på starbucks. ♥ Vinkat farväl av Bella vid stationen å shoppat lite. LITE! Är så fantastiskt billigt på PRIMARK!!! Det går att hitta väldigt fina väskor å skor! Kläderna är väl sådär. Tänkte jag skulle unna mig något för att fira. Blev inge London idag, förstod att d skulle gå alldeles för mkt pengar, jag kan ju ha lite svårt att hålla i dom ibland. ;) Jag hittade mina favorit-trosor som jag brukar köpa hemma på PRIMARK! Här kostade dom 1pund st. Haha. Så det var det enda det blev! :D  
För första gången fungerar internet inne på rummet, fantastiskt!
 Idag är min hud KATASTROF, efter 4 ansiktsbehandlingar, 2 microdermabrasion å 1 oxydermbehandling på 1 vecka är det inte så konstigt! (Därav det svartvita fotot..)
Men lite piggare är jag!
XOXO 


New York nästa???????

Har precis kommit hem från en liten utekväll, vi har "curfew" från 00 på helger och 23 på vardagar. Blev lite dans iaf.. Kul!!!
Fick precis reda på att en av tjejerna här ska hoppa på en båt i NewYork, å på hennes papper stod d att hon skulle dela hotellrum med MIG i NewYork!!!??? Om det var fallet borde jag fått mina "details" igår med resten.. så jag vet inte om d blivit nån miss?? Kanske var d så att det fanns en båt för mig, men sen så hände något..?? Ska iallafall höra på måndag..
Nu blir det att sova. SOVMORGON IMORGON!
♥Natti!!


Äntligen ledig!

Å kursen är avklarad, så nu har man en "La Therapy" brosch på klänningen!! :D Ikväll så blir det nog lite utgång för första gången. Måste ju fira!! För första gången på 2 veckor har man en ledig dag(helg), så skönt att slippa gå upp kl 6! 
Föredraget gick bra idag, tog 35 min.. Fick feedback direkt efteråt. Jag var tydligen väldigt klar å tydlig med allt å d märktes att jag hade läst på å visste vad jag pratade om! :) Det som saknades var lite passion.. hehe. Men jag är ju inte direkt någon som är sådär överdrivet sprallig å högljudd, dom vill att man ska låta lite som en reklam, så det är väl bara att öva!
Nu sitter vi 4 svenska tjejer i rad här i korridoren med våra laptops.. Lite roligt.. :)
Saknar er alla!! ♥

1 dag kvar på kursen!

Nu har jag iallafall klarat klarat det skriftliga å de 2 praktiska proven!!  Yeeyy! Imorgon är det spatour å föredraget om huden, sen är kursen slut!! Idag så fick 5 tjejer i min klass "details", vilket betyder att dom fått en båt! Destinationerna är bla. Portugal, NewYork, Köpenhamn, Orlando.. Så man kan i princip hamna var som helst. Några av dom åker redan imorgon! Så sorgligt!  Det känns verkligen så overkligt att man ska åka härifrån, man glömmer liksom bort varför man är här å tror att this is it... :) 
Ledig helg har jag nu, FANTASTISKT skönt!!!! Blir kanske en liten tur till LondonCity. :) På måndag blir det nog så att jag får börja på Retail, lära sig mer om försäljning. Vilket jag verkligen kan behöva. Sen får jag förhoppningsvis veta i veckan när jag får åka! Är så nervös hela tiden! Å på söndag kommer ju Helen(klasskompis från skåne) hit, sååå roligt!! Isabella åker på lördag ut till sin båt, Italien tror jag hon börjar i, sen vidare till karibien...


Den fantastiskt fina skoluniformen! ;)

Spatour!

GoodMorning Ladies and Gentlemen, so nice to see so many of you here today! My name is Sahra and Im your estitician onboard this beautiful vessel. I'd like to introduce you to "La Therapy". Which is an extraordinary unique treatment because of its ability to penetrate into the deeper layer of your skin and there target the root of your concern. Concerns that might be; aging, premature aging, sundamage, pigmentation, acne, dehydration and so on.
You'll be AMAZED what a fifference only ONE treatment could make, after just one facial treatment you'll se results that will last up to 6 WEEKS!! How about that?! 
Im giving you "Hydra lift facial", which is our most exclusive resultdriven facial treatment with deep penetrating ingredients. It will reduce any kind of redness and prevent breakouts that may occur after other facials. I'll be working at that problematic eye-area, on those fine lines and wrinkles. This treatment is not olny for your face, I'll also be working on the neck and the often so neglected decollété.
This treatment is only 115 dollars and I'll be with you for as long as 1h15min.
But this is not all Ladies and Gentlemen. Im also providing the PHENOMENAL Microdermabrasion, whis is, according to The American Society of Plastic Surgery, the 2nd most popular non surgical cosmetic procedure nationwide!
By using organic crystal, this is THE MOST NATURAL WAY to exfoliate your skin without any harch chemicals or lasers.
This treatment is especially perfect for you who want that smooth radiant youngerlooking skin. For you who might have concerns like enlarged pores, discoloration, uneven skintone and texture, even for Acnescarring, this treatment is PERFECT!
One single session of Microdermabrasion is only 89dollars. 
Now you all might be thinking... "Hm.. should I have the Hydralift Facial or the Microdermabrasion??" LADIES AND GENTLEMEN; YOU DONT HAVE TO CHOOSE, You can off course combine these two treatments, and together, they will give you the most DRAMATIC result!! And this for only 169dollars!!
Unfortunatley I get fullybooked very quickly, so PLEASE, DO book your appointment as soon as possible to avoid any disappointment!
Once again my name is Sahra, Thank you all very much for your time and I hope to see you all soon again!

Detta var alltså min Spatour. :) (inte föredraget) En Spatour håller man för nypåstigna passagerare precis direkt när dom kliver på. Då står beauty,massage,fitness mfl å håller små sådanahär tal där man försöker locka kunder. :) Det är meningen att vara väldigt överdriven å använda mkt ord som AMAZING, FANTASTIC, PHENOMENAL, PEFECT.. osv.
Bra, nu fick jag öva på den idag oxå.  :) Den ska vi nämligen bli bedömda på att framföra på fredag oxå..

A very good day today!

Bästa dagen på länge! Jätteskönt. 2 ansiktsbehandlingar har jag fått och 2 ansiktsbehandlingar har jag gett.  Gick bättre med apparaterna idag, å vår lärare fick inte ett endaste utbrott. Min rumskompis berättade att även deras lärare hade sagt åt dem hela tiden att dom var den sämsta klassen hon haft. Så det verkar nästan vara en metod dom använder sig av.. Sen så är även föredraget vi skulle hålla imorgon framflyttat till fredag! FANTASTISKT! Så imorgon är det bara det praktiska provet på ansiktsbehandlingen + det skriftliga på kursen... Vi ska även lära oss någon oxyderm-behandling imorgon.. är inte riktigt säker på vad det är..


Tror att Bella(klasskompis från skåne) har blivit tilldelad en båt... Har inte hunnit pratat med henne än. Men det skulle visst vara nån riktigt fin båt! Superkul! En av mina rumskompisar som varit här en vecka längre än mig åker ut på lördag, börjar i medelhavet å sen till karibien tror jag. En helt ny båt oxå! En fitnesskille blev tilldelad en båt som började sin rutt i köpenhamn.. å sedan till Stockholm, Finland  å sen vidare till medelhavet. Han tyckte det var jättekul, eftersom han är från Australien å aldrig varit i skandinavien. Men jag hoppas ju att jag INTE hamnar på en sån tur! 

♥♥♥

Natti!

Borde egentligen sova nu, men kan inte riktigt komma till ro än. Har nog inte berättat hur trött jag är hela tiden..?? Fast det kanske ni har förstått!! :) Det är så otroligt långa dagar, å inte kan man hitta på något annat än att plugga på kvällarna heller. Inte om man läser "La Therapy"! De andra tjejerna som läser "den vanliga" kursen är ute å festar å  umgås ganska så ofta.. INTE EN CHANS att det skulle gå för oss. Vi måste läsa 3-4 timmar varje kväll... önskar lite att jag kommit i den andra gruppen, så jag hade lite mer tid att lära känna folk lite bättre.. Ioförsig så brukar Lee(den svenska tjejen) och jag gå till starbucks å fira med en kaffe de få dagarna vi slutat tidigt. Igår så blev vi även bjudna på middag av Dinah, det är "gamlingen" i gruppen. Hon vägrar äta maten här på YMCA så hon går ut å äter varje kväll, å igår frågade hon om hon inte fick bjuda ut oss. Så söt!!  Det blev italienskt med ett glas vin till det oxå! tyvärr så kunde man inte sitta å njuta å bara prata så länge, utan det blev att vi gick en minut efter vi ätit färdigt ungefär.. 


THE ACADEMY!
Detta är alltså skolan..  :) Har jag sagt att vi elever måste städa skolan varje dag efter vi slutat? Å varje fredag är det "Port-clean", storstädning med andra ord. Allt för att förbereda oss för fartygen...  

Måndag

Ledsen för den dåliga uppdateringen! Men det hinns verkligen inte med!! Idag hade vi praktiskt. Gjorde en "HydraLift Facial" Ganska skönt faktiskt. Men självklart så blir jag ju nervös och gör idiotiska misstag, å inte bara jag heller.. våran lärare blev GALEN! Hon har inte nå speciellt mkt tålamod.. Hon är väldigt duktig på det hon gör och inspirerar verkligen ibland, men sen kan hon vända helt å hållet för ingenting. Tror hon har sagt till oss 2 dagar i rad nu att vi är den sämsta klassen hon haft... Vet inte riktigt om det är någon slags taktik, men man blir ju inte direkt uppmuntrad att å säker på det man gör, utan bara mer nervös å gör självklart bara ännu mer fel!!
Jaja, på fredag är iallafall kursen slut. Visar sig väl då om man klarat den eller inte... Tror nog att vi kommer få börja på en ny kurs nästa måndag. Jag vill väldigt gärna gå den kursen oxå, lära sig mer massage-tekniker å kroppsbehandlingar. Men då måste man ju vara här 2 veckor till minst... Vi får väl se! :)


En väldigt trött terapeut 06.00 på morgonen!!
Stor kram på er alla som kommenterar! Blir jätteglad!! :)

Tunga dagar...

Nu är det ganska så tungt! Hur mycket som helst att lära sig på så kort tid!! Hade 3 public speaking idag. 2 där vi inte var så förberedda.. det gick väl sådär. Vi fick höra att vi inte varit speciellt duktiga på att plugga.. men HUR ska man hinna med att läsa allt om man inte har tid att börja pluggandet före halv 8 på kvällen????? På onsdag har vi exams på allt typ. Vi ska hålla ett föredrag på 30 minuter om huden, hudtillstånd, behandlingar vi gör osv.. HELT UTAN STÖDORD ELLER ANTECKNINGAR! Så svårt på engelska!  Vet inte riktigt hur d ska gå. Idag så grät 2 st av mina klasskamrater efter skolan.. En av dom har 6 års erfarenhet och är 42 år!
Nu måste jag sova! Trots att jag har mkt kvar att plugga!! 

OMG!

Jag har egentligen inte tid alls att blogga idag! Men jag måste ju berätta vad som händer! Ikväll är det rekommenderat att vi ska plugga 4 timmar. Hem från skolan kom vi inte förrän halv 7 å då var det dags för middag...
Vi klär på oss våra fina klänningar vi fått att arbeta i redan på morgonen(hemska är dom, iaf passformen! ska lägga upp en bild sen) , springer till dubbeldäckaren å åker en halvtimme till skolan. Skolan ligger mitt ute i ingenstans. Den har en väldigt stor och välskött trädgård, med en typisk engelsk brun tegelbyggnad med vita detaljer. Känns lite som man är på en herrgård utifrån sett. Jättetjusig faktiskt! Lite roligt att se alla tjejer nästan likadant klädda, med vita skor å stor knut, i den omgivningen... Nästan så man skulle kunna vrida tillbaka klockan några århundraden! hehe.

Idag var en viktig dag. Vi hade presentationer inför ledningen och klassen. Innan själva ledningen kom, hjälpte en av lärarna till att fixa till små detaljer på de tjejer där de behövdes. En del fick stryka sina klänningar, sätta om håret, sminka sig mer.. osv. Jag klarade mig! ;)
Först ut att presentera min massagekollega var jag oxå! Dom var 3-4 st som satt å antecknade hela tiden. Bland annat han som är top of the top i ledningen å har sista ordet på vilken båt man hamnar. Det blir alltså att dom verkligen skräddarsyr ens 9 månader!
Efter denna presentation hade dom delat in klassen i 2 grupper. Eller 3 egentligen. Massageterapeuterna är en grupp. Sen utav oss ca 25 Beautytherapists valde dom ut 6 st som får gå en kurs som heter La Therapie. Det är en kurs för resultatinriktade ansiktsbehandlingar, man använder apparater och lite mer cosmecutical-produkter. Även microdermabrasion. I denna kurs får man lära sig att hålla seminarier på minst 30 minuter för gästerna. Om huden och olika hudtillstånd för att locka kunder att boka behandlingar. Här ville dom tydligen ha tjejer som kändes mogna å självsäkra å inte hade problem att prata inför massa folk.
Och vet ni vad?? JAG BLEV VALD!! Haha, det trodde jag aldrig!! Även en annan svensk tjej som även hon precis tagit examen kom med i samma grupp. Jätteskönt om vi skulle ha problem med alla de olika engelska termer! Jättegullig är hon btw!
Vet nog inte riktigt vad jag gett mig in på... hehe. Men eftersom dessa behandlingar ligger högst på prislistan har vi chans att tjäna mycket mer pengar. MYCKET BRA!

Första skoldagen avklarad!

Inte lika trött idag.. :) Även fast klockan ringde 05.30!!!! Otroligt att jag kom upp, men efter en dusch var jag ganska så pigg. Vi har väl sovit sådär allihopa, man är ju livrädd för att försova sig! 
Jag blev faktiskt lite förvånad över klädsen på många av de andra tjejerna idag. Det var bara jag å max 3 till som hade en "riktig" businessoutfit. En del kom i flipflop å sommarklänningar/kjolar med utsläppt hår osv. Lite konstigt efter de papper vi fått där det svart på vitt stod att första intrycket var väldigt viktigt, med en klädkod för alla olika yrken, bilder på hur håret fick se ut å inte fick se ut. Tjejerna som varit här en vecka berättade även att vi skulle bli populära med mkt läppstift å färggranna ögonskuggor!
Ni får ta å vända på huvudet! ;) lyckades inte vända bilden...

Dagen i sig var inte så jättespännande.  Vi fick mest massa information och "homework" såklart! Blodprov och röntgen är nu även gjort. Doktorn som utförde testen var 2 jättegulliga damer, de verkade nästan som de försökte gissa var varje "elev" skulle hamna.  För när jag kom in sa de: "She's definitely a Crystal girl!! 6 star.." Jag frågade inget.. har ju inte så stor koll på de olika fartygen än.. :) Men det lät bra. Nu gäller det att visa framfötterna imorgon. Vi ska ha små presentationer inför ledningen typ, å klassen. Efter det kommer dem att välja ungefär  vilken båt å med vilket märke man får.
nu måste jag plugga!

RSS 2.0