LosAngeles

Embarkation i LA idag. Sorgsen dag. Heather å Alyson har lämnat oss nu, å inte fick jag träffa Malin heller, fast hon är så nära. VAr tvungen att börja jobba klockan 11, hade besök från headoffice som ville prata om vår revenue. Kul..
Heathers ersättare är en svensk tjej från Norrköping, Emmelie. Träffade henne precis å hon verkar toppen! Det roliga var att hon hade följt min blogg lite innan hon kom hit! haha, hur stor chans är det att hon skulle hamna på denna båt?!

Igår var en fantastisk dag, eller de 4 timmar vi var lediga iaf. Vi var i SanDiego å jag kunde för första gången shoppa normala kläder sen November! VictoriasSecret, Abercrombie&Fitch, Aldo, Forever21... Jag kunde ha spenderat timmar inne på forever21, så fantastiskt billigt!
Ieftermiddag sätter vi segel mot Australien! 4 dagar till havs innan vi når Hawaii(förhoppningsvis!), tsunamivarningen borde vara över.
Vi kommer besöka Hilo, Maui å Honolulu. Har hela dagen ledig på Maui. Yeeey! 

februari

SPA RECEPTION
MITT BEHANDLINGSRUM
PANAMAKANAL
PANAMA CITY
COSTA RICA
COSTA RICA

Update!

Ok. Dags för lite uppdatering! :D Mamma var visst trött på tomtenissarna när hon tittade in här. haha.

Vet att jag har sagt det tidigare, men tiden går så otrooooligt fort här. Jag har varit rätt lat oxå... Vi har varit i Karibien hela tiden sen jag sist skrev. Gjort Panamakanalen 5 gånger.. Nu är vi i Mexico, jag har ledig dag imorgon i PuertaVallarta. 3 dagar kvar tills vi är i LA å påbörjar korsningen över till Sydney!! 4 dagar efter LA är vi 3 dagar på Hawaii, 3 olika öar. Sen är det 10 dagar till havs innan vi ser land igen. Puh!
Dessa veckor har jag haft Alyson, akupunktören från Serenity här. Så roligt! Men precis som mig föredrar hon den båten! Det är både sjuksystrar å engineers här ombord som gör kontrakt på båda båtarna. Alla säger samma sak! Serenity är en mycket roligare/trevligare båt att jobba på! Känns skönt att det inte bara är jag. 3 månader har jag varit här nu, fortfarande känns det inte 100% här. Om det inte vore för att vi åker jorden runt skulle jag åka hem.
Men det är bara 4 månader kvar nu!! Efter Australien å Nya Zeeland är det nästan bara 2 månader kvar! Can't wait!! 
Lovar att uppdatera mer! Nu måste jag sova, är så trött.

mix av senaste månaden


RSS 2.0