GRATTIS SIS!!!

Hoppas du hade en fantastisk dag! Haha, jag vet ju att du inte kunde gå utanför dörren knappt pga alt plugg. Stackare. :) Önskar jag kunde vara med å fira i helgen!!
Love you!

Maj 18, 2010

Ny kryssning har börjat. Å vi är busy!!! Jäklarns i min lilla låda! Jag är fullbokad från 8 på morgonen till 8 på kvällen. Vi är imorgon inne på våran 5e å äntligen(!) sista seaday. Det är väldigt svårt att gå från att ha haft 1-3 behandlingar per dag till detta. Så nu har man ryggont å är trött som aldrig förr. Det har blivit steam å bastu efter jobbet varenda dag. Crewbar har inte sett röken av oss på snart en vecka. Ovanligt!! haha. 
Vi började denna kryss i Dubai. 3 dagar var vi där. Riktigt coolt ställe!

Nästa stopp efter Dubai var Muscat,OMAN. Detta är ett av mina favoriter hitills, Sååååå fantastiskt vackert. Det var som att vara på en annan planet. Varmt var det dock.. som ni kanske ser här nedanför. :D

Mumbai

Igår var vi Mumbai, Indien. Jag hade signat upp mig på en gästtur. Temples & Highlights.
Går inte att ladda upp mer bilder, så detta är allt ni får av Mumbai! :) "The gateway of India". 
På kvällen var det fest på deck6aft, BOLLYWOOD PARTY!

Dinner!

Glömde bort att berätta att för några dagar sen fick vi äta i DiningRoom igen! Eftersom denna kryssning är så otroligt långsam med så lite gäster blev "Consessions-departments" inbjudna. En mycket trevlig kväll! 
Jag å Emmelie med Emil in working-action
Halva Spa gänget

CrystalSymphony

SunDeck
PalmCourt
Luxe NIghtclub
SilkRoad, Nobu Restaurang
Prego, Italian Restaurang
AvenueSaloon, CigarrBar
The VintageRoom, för privata middagar

Yangon, Myanmar

Detta var en av de största "Pagodan" i Burma. Trots att landet är väldigt fattigt, är dessa gjorda av rent guld. Högst upp på toppen av Pagodan hänger diamanter. Helt otroligt vackert! 

RSS 2.0