Nu har vi lämnat BuenosAires

Efter 3 dagar i Argentina är vi nu på väg tillbaka till Paraguay en dag. Jag har förmiddagen off så det blir att strosa runt lite i huvudstaden. 
BuenosAires kan jag tänka mig att komma tillbaka till oxå, inte lika vackert och annorlunda som Rio men definitivt värt ett besök! Tyvärr blev vi lite besvikna på shoppingen.. vi hade hört att det skulle vara hur bra som helst.. men icke. Samma affärer överallt med dålig kvalitet på kläderna.. Så det slutade med att vi handlade det mesta på Zara. :)
Första kvällen tog vi en taxi till "Palermo", som är ett bar å restaurang-område med mindre turister . Var supermysigt att sitta ute å titta på massa folk. Satt länge å tittade på 3 killar som satt lite längre bort, var till slut tvungen att gå å fråga dom ifall de var skandinavier å det visade sig att de var från danmark å sverige! haha.
Mycket trevlig kväll, men det blev ingen dans som vi tänkt, eftersom klubbarna öppnade vid 2.. 
Nästa kväll åkte vi till en restaurang där de hade en tango show! Vi var ju tvungna att se riktig Argentinsk tango!!! 3rätters middag till det blev det oxå, HUR GOTT KÖTT SOM HELST! Argentina är väl känt för att ha väldigt bra kvalitet på sina köttbitar.. ?! :) Det smälte som smör i munnen... För 3 rätters, 1/2 flaska vin + 2 glas mousserande och tangoshow betalade vi 70dollar var. En femhundring ungefär. Inte så tokigt. Mycket trevlig kväll var det och otroligt vad duktiga dansarna var, har aldrig sett någon slänga så mycket med benen i en tango!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0