SYMPHONY!

Jag villl tillbaka till Serenity!!!!!!! Tycker inte alls om det här, det är gammalt, smutsigt, litet, airkonditionen i rummet fungerar inte, människorna är INTE trevligare... det ENDA som är positivt är att mitt behandlingsrum har ett fönster! Jag känner mig verkligen sorgsen hela tiden!  Såhär mycket som jag saknar livet på den andra båten har jag inte ens saknat "hemmet" i Sverige! THIS SUCKS! 
Idag åkte vi (crystalbåtarna) bredvid varandra vid flera tillfällen, jag stod på däck å tittade. Så nära men ändå så långt bort..
Spateamet här har fler tjejer. Det är inget fel på dom, vissa är verkligen jättegulliga. Det kommer nog bara ta ett bra tag innan jag känner mig ok att vara här. Men jag försöker iallafall. Igår när jag kom ombord var det Embarkation å Spatours, på kvällen var vi några som gick å tittade på välkomstshowen å sedan till Crewbar för en drink. 

Bilder från sista kvällen på serenity. <3

Kommentarer
Postat av: mams

Kära Tutt, klart det blir en omställning men DU fixar det galant , då är det bara att börja städa och fräscha upp det som går... (du har ju tränat i London)..och så gammal är väl inte båten! Hoppas du får lite ledigt i Barbados,love you puss puss mams.

2009-11-24 @ 16:45:24
Postat av: sara

det kommer att bli bra ska du se:-) vet du en sak jag har fått jobb som säljcoach på Stadium i Lund... nu är det min tur att pendla.... jippi!!! kämpa på gumman, saknar dig här hemma!!! Snart blir du ju en stor flicka också;-) Grattis i förskott om jag glömmer att skriva d på din födelsedag... PUSSSSS

2009-11-24 @ 20:51:53
Postat av: sara

det kommar att lösa sig gumman!!! vet du jag har fått jobb som säljcoach på stadium i lund.... nu är det min tur att pendla... jippi!!! Grattis i förskott om jag glömmer att skriva d på din födelsedag... nu blir du en stor flicka;-) saknar dig här hemma o kämpa på, det kommer att bli jättebra ska du se... PUSSSSSSS

2009-11-24 @ 20:54:54
Postat av: Fia

Tänker på dig min vän..PUSSS!!!

2009-11-26 @ 09:36:55
URL: http://fiaelisah.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0