TASMANIEN

Fick en smärre chock när jag gick av båten i Hobart, Tasmanien. Det var ju kallt! Ungefär som en tidig oktoberdag i Sverige. Det var visst höst här. Jag som trodde det var varmt året om i Tasmanien. Stor koll man har då. :)

JAg började min lediga dag med att sova ut. Vid halv 11 tiden gick jag ut för att äta frukost. Det var den bästa frukosten jag ätit på  6 månader! haha.

Efter lunchtid var det dags för mig att bege mig ut på tur. Jag var tour escort på en tur som hette ”wildlife and historic Hobart”. Det var fantastiskt!! Jag fick för första gången i mitt liv se kängrur, å massor av dom! Dom var jättevänliga å inte alls rädda. Man kunde både mata å klappa dom. Fantastiskt!

Detta är den tasmanska djävulen. Djuret som är Tasmaniens kännetecken, ni kommer väl ihåg  den teckande serien”Taz” som gick på tv for flera år sen. Haha.

Måste säga att dom var väldigt fula, såg ut som stora råttor med griskroppar. Det enda dom gjorde var att springa runt runt runt.

Koalan sitter bakom mig i trädet. :)
SAILAWAY!

Kommentarer
Postat av: Anonym

oh så gulliga små grisar, har du klappat koalabjörn också och alla kängurur helt otroligt ! Nu skulle jag vilja vara med men inte alla dygnen på havet - härliga fantastiska bilder, vi njuter !! puss puss mams<3<3<3<32010-03-24 @ 22:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0