2 DAGAR KVAR

Dagen började mkt tidigt idag! Redan 07.00 var vi nere på stationen, å lite över 08.00 satt vi på tunnelbanan på väg till söder. Var ju dags för behandling idag, behandlingen som garanterar en minskning på 15cm av ens omfång. :).

Behandlingen vi gjorde på Svenska Hudvårdskliniken heter UCW - Universal Contour Wrap. Kort förklarat så är det en slags  "detoxbehandling".  Man blir inlindad i varma lerdränkta bandage över hela kroppen som verkar utrensande. Sedan får man klä på sig en slags "måndräkt" som man sedan ska ligga i en timme. LIGGA!! för det är omöjligt att sitta med alla bandagelindor så tight lindade.
Man blir mätt över hela kroppen både före och efter behandlingen.  
Jag fick ett resultat på -22cm!!! Kanon ju! Eller kanske inte.. ju fler centimetrar som försvinner, desto mer slaggprodukter(skit) har man ju i kroppen! :) Men självklart så vill man ju se resultat, även om det inte är positivt egentligen..


 OBSERVERA att det är inte fett eller muskler som påverkas och försvinner, utan det är endast överskottet av slaggprodukter i bindväven.Kommentarer
Postat av: Anonym

vad kostar det och vart gjorde du d?

2010-12-16 @ 20:04:33
URL: http://psychedelique.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0