Dan före dopparedan...

Tänk att jag är ledig imorgon på julafton! Det trodde jag aldrig!! :) Jag ska vara TourEscort på en utflykt för gästerna. Det betyder att jag ska följa med å hålla koll på alla gäster, räkna dom å se till så dom inte kommer bort typ.. Ett mycket bra sätt att få åka på gratis utflykt!!
Utflykten heter "Punta Tombo Coastal Wildlife Exploration", så jag hoppas på att få se PINGVINER!! Utflykten är nästan 8 timmar. Tydligen är det en bit vi måste åka från PuertoMadryn som vi anländer till imorgon.

Idag var det seaday å vi var ganska så bokade, bättre än förra kryssningen men inte fullt.. tyvärr. Det började ganska bra denna vecka med försäljning, men idag var katastrof! Katastrof m dricksen oxå! Jag hade endast en amerikan, resten var asiater å australienare, vilket är lika med 0 dricks typ! Det normala man får per behandling är ungefär 20dollar, 30 o 40 ibland oxå. Idag fick jag sammanlagt 70dollar för 5 behandlingar!! 
Nu är det snart dags at bege sig till Camilla Ass.managers kabin för lite karaoke, hon fyller nämligen år! 
GODJUL på er allihopa!!
Mams Ska försöka ringa imorgon när jag är tillbaka från min lilla tur!

Kommentarer
Postat av: mams

GOD JUL kära Sahra, vad kul för dig på julafton hälsa pingvinerna. Bubbs kom i natt jätteroligt inte sett honom sen juli. Han sa vi (familjen) hade ett gemensamt gissa vad ? ha ha det är inte bara du som lyckas med vikten! Nu till kyrkogården sen väntar vi på tomten med gröten. Hoppas du får en trevlig dag och håller ordning på alla förvirrade tourists, ring när du vill vi är ju nattugglor! Tusen julpussar från Mor, Far o Bubbs love you miss you ! ps hoppas du fått julbrevet på mailen.

2009-12-24 @ 10:37:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0